Pannen op het buffet

Hindersteyn leent zich goed voor het vieren van bijzondere gelegenheden: al heel veel verjaardagen, kroonjaren, jubilea, etc. hebben wij georganiseerd in de afgelopen jaren. Veelal in de lommerrijke maanden, maar ook in het najaar als het tijd wordt om het openhaard vuur aan te steken.

Vaak betreft het gezelschappen van vijftig of meer personen en dan is een diner-buffet de meest geschikte werkwijze om alle gasten min of meer tegelijkertijd te kunnen laten genieten van de gerechten. Hiervoor werd tot nu toe gebruik gemaakt van chafing dishes: u kent ze wel, die roestvrijstalen au bain marie schalen met grote deksels. Een prima methode om alles warm te houden, maar het brengt een vervelende geur van de gel-branders, veel condens en een onhandig gestoei met de grote deksels met zich mee.

Wij hebben een andere oplossing gezocht en gevonden: nostalgische gietijzeren pannen op gastoestellen. Gietijzer blijft lang warm en door deze combinatie blijven de gerechten goed op temperatuur en ziet het geheel er huiselijk uit. Als vanouds kan iedereen zijn of haar bordje vol scheppen met de diverse heerlijkheden, indien gewenst met assistentie van ons personeel. Wij zouden zeggen: kom het uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *