Ontspannen feesten

ontspannen_feesten2

Hindersteyn is uitermate geschikt voor een ‘feestje’. Als u een kroonjaar viert of bijvoorbeeld 25 jaar bent getrouwd, dan staan wij graag voor u klaar om er een bijzonder gebeurtenis van te maken. Een smaakvolle lunch of een walking dinner zijn maar een paar van de mogelijkheden. In combinatie met een persoonlijke rondleiding over de buitenplaats geeft dit net even dat extra tintje aan uw feest.

Wij bieden u alle ruimte en gegarandeerde privacy; u bent het enige gezelschap op de buitenplaats. Er is voldoende parkeergelegenheid en wij leveren uitgebreide verrassende cateringsuggesties. Het is mogelijk om de prachtige tuin bij uw ontvangst te betrekken en om er een intieme gebeurtenis van te maken samen met familie en vrienden. Velen gingen u al naar volle tevredenheid voor.

indeling-feestje

De ontvangsten vinden plaats in de Oranjerie (9,5 x 6,5 meter) die ruim genoeg is voor de meeste privépartijen. De aangrenzende Palmenruimte (8,25 x 7,5 meter) biedt in het zomerseizoen (van begin mei tot half oktober) extra mogelijkheden. Te denken valt aan een optreden of een cabaretvoorstelling die in de hoge ruimte goed tot zijn recht komt. Incidenteel kunnen ook vertrekken in het kasteel afgehuurd worden.

diner en balnc avond