Open tuindag

Hindersteyn-OpenTuindag

De open tuindag wordt sinds 1992 ieder jaar in juli georganiseerd. Via onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van alle gezellige momenten.

Open Tuindag 2024
zondag 7 juli en zondag 1 september

Geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree € 9,50 per persoon inclusief koffie/thee/fris en (citroen)taart. Alleen PIN betaling mogelijk! Honden zijn niet toegestaan.

nHindersteyn-OpenTuindag2

De open tuindag is de gelegenheid bij uitstek om te dwalen door de mooie tuinen. Ondanks dat u niet de enige bezoeker bent, zijn er genoeg plekjes om rustig te mijmeren en te staren over een sappig weiland met wat koeien erin. U kunt ook gezellig zitten op één van de vele tuinbankjes in het park. Menig fotograaf komt op deze dagen foto’s maken, want daar leent de tuin zich natuurlijk prima voor. Voor de gelegenheid is een aantal vrijwilligers aanwezig dat vragen kan beantwoorden en wordt door hen een speciale rondleiding verzorgd door de tuin.

Hindersteyn-OpenTuindag3

Er heerst een gemoedelijke sfeer en u komt gemakkelijk in contact met andere tuinliefhebbers. Het gazon naast de Oranjerie is omgetoverd  tot een gezellig terras waar het goed toeven is. 

kas1

Betaling alleen met PIN bij de poort. Wij rekenen de entree en de koffie/thee/fris met taart in 1 transactie met u af via een PIN betaling.