Trouwen op Hindersteyn

Plannen u en uw partner de mooiste dag van uw leven? Wat kan er dan romantischer zijn dan elkaar het ja woord geven op zo’n bijzonder kasteel als Hindersteyn. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn over deze fraaie en historische plek. Er wordt met gedetailleerde aandacht gezorgd wordt voor een onvergetelijke dag.

De prachtige trouwzaal bevindt zich in de 14de eeuwse woontoren, waar een magnifieke betimmering uit 1881 zorgt voor een ambiance met allure. Deze zaal kan maximaal 50 personen herbergen waardoor de plechtigheid een intiem karakter waarborgt. Bij een groter gezelschap is ook een ceremonie in de lichte oranjerie met grote openslaande deuren een alternatief. Hier kunnen tot wel 75 personen een plek vinden met uitzicht op de tuin.

Een huwelijksvoltrekking buiten is ook mogelijk in de zichtas achter het huis tussen de monumentale buxusbollen met uitkijk over de vijver. Honderd personen of meer kunnen hier deel uitmaken van een unieke ceremonie. Bij mindere weersomstandigheden houden wij altijd rekening met een alternatief scenario zodat uw dag niet in het water valt.

De taart aansnijden kan buiten in de besloten tuin rondom het kleurrijke oranjerieperk, maar kan ook in de oranjerie of de sfeervolle palmenruimte daarnaast. Rondom de oranjerie zijn comfortabele zitjes ingericht en is alle ruimte voor een receptie met een groot gezelschap.

De catering biedt vele mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te laten gelden. Een diner met kaarslicht in de oranjerie, of een meer informeel buffet in de Italiaans aandoende druivenserre of een chique diner in een witte tent zijn onder andere keuze mogelijkheden.

Bij mooi weer kan ook een lange tafel gedekt worden langs de slangenmuur met een doorkijk over de landerijen. Voor een dansavond met DJ leent de oranjerie zich prima en is bovendien ruimte voor een perfecte dansvloer.

Ieder huwelijk is uniek en wij bespreken graag uw dromen om te kijken of die op Hindersteyn werkelijkheid kunnen gaan worden, uiteraard rekening houdend met uw beschikbare budget. Wij beloven een unieke bruiloft op een unieke locatie.

Wij werken op Hindersteyn met een vast team dat grotendeels uit toegewijde professionele vrijwilligers bestaat, derhalve hebben wij de gelegenheid voor een beperkt aantal huwelijksvoltrekkingen gedurende het seizoen.

Download de flyer zodat u deze informatie gemakkelijk kunt bewaren of doorsturen.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Onze medewerkster Marion Dünhfort begeleidt de huwelijken en kan u hierover alle inlichtingen geven.