Trouwen op Hindersteyn

Plannen u en uw partner de mooiste dag van uw leven? Wat kan er dan romantischer zijn dan elkaar het ja woord geven op zo’n bijzonder kasteel als Hindersteyn. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn over deze fraaie en historische plek. Er wordt met gedetailleerde aandacht gezorgd wordt voor een onvergetelijke dag.

De prachtige trouwzaal bevindt zich in de 14de eeuwse woontoren, waar een magnifieke betimmering uit 1881 zorgt voor een ambiance met allure. Deze zaal kan ca. 50 personen herbergen waardoor de plechtigheid een intiem karakter waarborgt. Bij een groter gezelschap is ook een ceremonie in de lichte oranjerie met grote openslaande deuren een alternatief met uitzicht op de tuin.

Een huwelijksvoltrekking buiten is ook mogelijk in de zichtas achter het huis rondom de spuitende fontein. Bij mindere weersomstandigheden houden wij altijd rekening met een alternatief scenario zodat uw dag niet in het water valt.

De taart aansnijden kan buiten in de besloten tuin rondom het kleurrijke oranjerieperk, maar kan ook in de oranjerie of de sfeervolle palmenruimte daarnaast of achter het kasteel bij de fontein. Rondom de oranjerie zijn comfortabele zitjes ingericht en is alle ruimte voor een receptie met een groot gezelschap.

De catering biedt vele mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te laten gelden. Een diner met kaarslicht in de druivenserre, of een meer informeel buffet in een Italiaans sfeer of een chique diner in een witte tent zijn onder andere keuze mogelijkheden.

Voor een dansavond met DJ leent de oranjerie zich prima en er is bovendien ruimte voor een perfecte dansvloer. Overal staan grote kasteelboeketten samengesteld uit bloemen uit de pluktuin op Hindersteyn. ’s Avonds wordt het kasteel prachtig uitgelicht evenals de 250 jaar oude Eiken achter het kasteel. Een sprookje, zo wordt het vaak beleefd.

Ieder huwelijk is uniek en wij bespreken graag uw dromen om te kijken of die op Hindersteyn werkelijkheid kunnen gaan worden, uiteraard rekening houdend met uw beschikbare budget. Wij beloven een unieke bruiloft op een unieke locatie.

Wij werken op Hindersteyn met een vast team dat grotendeels uit toegewijde professionele vrijwilligers bestaat, derhalve hebben wij de gelegenheid voor een beperkt aantal huwelijksvoltrekkingen gedurende het seizoen van mei tot en met september.

Download de flyer zodat u deze informatie gemakkelijk kunt bewaren of doorsturen.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Onze medewerkster Marion Dünhfort begeleidt de huwelijken en kan u hierover alle inlichtingen geven.