Open tuin zondag 7 juli 2024

Op zondag 7 juli 2024 staan de poortdeuren van Ridderhofstad Hindersteyn in Langbroek voor de tuinen weer open voor belangstellenden. Er is volop de gelegenheid om te genieten van de moestuin met zijn monumentale kassen, bloementuin en fruitkooi. Het park met de kenmerkende slangenmuur, de doolhof én labyrint maken deel uit van het historische complex.  

De tuin is toegankelijk via het poortgebouw. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. De entree kost € 9,50 per persoon inclusief koffie, thee of fris en (citroen) taart. Alleen Pinbetaling mogelijk. Bij de oranjerie is een sfeervol ruim terras.  De opbrengst komt ten goede aan Stichting tot behoud Ridderhofstad Hindersteyn. Deze stichting levert een belangrijk aandeel in het onderhoud van de historische tuin gerund door onze 35 vrijwilligers.

Honden zijn helaas niet toegestaan. Er is een bijenkraam met uitleg over onze bijen. Ook is er verkoop van stekken, bloemboeketjes en appelsap uit de moestuin. In de palmenruimte staan enkele exposanten met schilder- en beeldhouwkunst.

U bent van harte welkom!

Geniet van de vele bloemen en geuren in onze bloementuin

One thought on “Open tuin zondag 7 juli 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.